Επιχειρησιακοί τομείς

HW & Περιφερειακά

dell.jpg

Η Dell είναι μια πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής, η οποία σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και διανέμει συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών, είτε απευθείας είτε μέσω των θυγατρικών και άλλων καναλιών διανομής. Εκτός από μια μεγάλη γκάμα επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, η Dell επίσης προσφέρει servers, συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, switches, και άλλα περιφερειακά, όπως οθόνες κτλ.

hp.jpg

Η HP είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο και διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων που καλύπτει την εκτύπωση, τους προσωπικούς υπολογιστές, το λογισμικό, τις υπηρεσίες και τις υποδομές πληροφορικής.

Η ΟΚΙ σχεδιάζει λύσεις εκτύπωσης, αποκλειστικά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, με γνώμονα το επαγγελματικό αποτέλεσμα και το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Με μια πλήρη σειρά από εκτυπωτές και MFP, η ΟΚΙ προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που βοηθούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας της επιχείρησης ανεξάρτητα από το budget ή το μέγεθός της. Σχεδιασμένα με βάση την ιδιαίτερα αξιόπιστη τεχνολογία LED, όλα τα προϊόντα της ΟΚΙ καλύπτονται δωρεάν με 3 Χρόνια Ολοκληρωμένη Προστασία.

netapp.png

Η NetApp δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν τους πελάτες σε όλο τον κόσμο αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται, να προστατεύουν και να διατηρούν τα δεδομένα τους. Με τα συστήματα αποθήκευσης και το λογισμικό της, η NetApp αναγνωρίζεται από όλη τη βιομηχανία για τη συνεχή υπέρβαση των ορίων της σημερινής τεχνολογίας και τις δυνατότητες που δίνει στους πελάτες να κάνουν πράγματα που δεν θα μπορούσαν να κάνουν πριν, σε εκπληκτικές ταχύτητες.

qnap.jpg

Οι δικτυακές συσκευές της Qnap, είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη διαχείριση των δεδομένων (NAS), την καταγραφή video καθώς και τον έλεγχο των IP καμερών (NVR). Οι λειτουργίες τους αποτελούν το τέλειο και αξιόπιστο εργαλείο για κάθε επιχείρηση.

thecus-1.jpg

Λύσεις δικτυακής αποθήκευσης δεδομένων (NAS και iSCSI) που απευθύνονται σε μικρά και μεσαία δίκτυα, από 2 έως 16 σκληρούς δίσκους, όπως επίσης και συσκευές Network Video Recorder (NVR) για καταγραφή καμερών.

 • NAS Servers
 • NVR Storage
 • iSCSI Storage
cisco.jpg

Η Cisco Systems Inc, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύων και επικοινωνιών. Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλάει αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ,δικτυακά και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Επίσης παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτά τα προϊόντα και τη χρήση τους. Τα προϊόντα της Cisco χρησιμοποιούνται σε επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και ιδρύματα, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών.

Λύσεις LAN Networking και Media conversion για επιχειρήσεις και Data Centers.

 • Unmanaged / Websmart Switches
 • Layer 2 / 3 Managed Switches
 • Switch Accessories
 • Converters
 • Switch Blade
 • Routers
wg.jpg

Εξειδικευμένος οίκος σε λύσεις UTM Firewall συγκαταλέγεται μεταξύ των ηγετών του χώρου. Επίσης προσφέρει ειδικές συσκευές Email / Web Filtering / SSL VPN.

 • Firebox T10
 • Firebox T30 / T50
 • Firebox M200 / M300
 • Firebox M400 / M500
 • XTMv
 • Watchguard Dimension
erp2.jpg
Previous
Next
crm.jpg

Entersoft CRM

Το Entersoft CRM®, είναι ένα καινοτομικό σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) που καλύπτει όλες τις ενέργειες των τμημάτων Πωλήσεων, Marketing, Εξυπηρέτησης Πελατών και Service (SLAs). Συλλειτουργεί πλήρως με το ERP, δημιουργώντας ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας και προσφέρει τη συνολική εικόνα της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο.

wms.jpg

Entersoft WMS

Το Entersoft WMS® , μέρος των προϊόντων του Entersoft Business Suite, είναι μια σύγχρονη λύση λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας για διαχείριση αποθηκών και εφοδιαστικής αλυσίδας. Δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να αποφασίζει σχετικά με τις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες, να μειώνει την πολυπλοκότητα των λειτουργιών, να βελτιστοποιεί το κόστος και να διαχειρίζεται όλους τους πόρους των αποθηκών (χώρος, άτομα, αποθέματα, εξοπλισμός).

mobile.jpg

Οι ενότητες του Entersoft Business Suite® που συνθέτουν τα MOBILE υποσυστήματά του για tablets και smart phones, βοηθούν τη σύγχρονη επιχείρηση να οργανώσει και να ελέγξει τη δραστηριότητά της και τις σχέσεις της με την αγορά, επιτρέποντας στα στελέχη της να ολοκληρώνουν το έργο τους έχοντας στη διάθεσή του παντού, τις ευκολίες που απολαμβάνουν και στο γραφείο τους. Τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους τα ενοποιούν με το υπάρχον ERP ή/και CRM πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας, ενισχύοντας την αποδοτικότητά του.

clinics.jpg

Medical Info

Το Πληροφοριακό σύστημα medicalinfo έχει σχεδιαστεί για την πλήρη διαχείριση ιατρείων, κλινικών, κέντρων αποκατάστασης και αποθεραπείας καθώς επίσης και ακτινοδιαγνωστικών εργαστηρίων. Κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η ανοιχτή αρχιτεκτονική και η ευκολία παραμετροποίησης ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία στο τομέα της Υγείας.

virtual.jpg

VMware

Η VMware είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του virtualization και των υποδομων cloud, παραδίδοντας δοκιμασμένες λύσεις που επιταχύνουν την ανάπτυξη των IT συστημάτων, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και επιτρέποντας πιο ευέλικτη παροχή υπηρεσιών. Η VMware δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν ένα μοντέλο cloud που απευθύνεται στις εκάστοτε επιχειρηματικές προκλήσεις τους. Η προσέγγιση της VMware επιταχύνει τη μετάβαση στο cloud computing, διατηρώντας παράλληλα τις υπάρχουσες επενδύσεις, βελτιώνοντας της ασφάλειας και τον ελέγχο. Με περισσότερους από 480.000 πελάτες και 55.000 συνεργάτες, οι λύσεις VMware βοηθούν τους οργανισμούς όλων των μεγεθών να μειώσουν τα κόστη τους και να αυξήσουν την ευελιξία τους.

antivirus.jpg

Trend Micro

Η Trend Micro είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του Network Antivirus, Content Security, Threat Management  και Cloud Security.

Προσφέρει λύσεις Antivirus, Antispam, URL/Content Filtering, Encryption, Data Loss Prevention, Cloud Security.

 • Worry-Free Business Security Standard / Advanced
 • Worry-Free Business Security Services
Skip to content